Όροι & Προϋποθέσεις

Με τη χρήση της εφαρμογής, αυτοί οι όροι θα εφαρμοστούν αυτόματα σε εσάς - θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Δεν επιτρέπεται να αντιγράφετε ή να τροποποιείτε την εφαρμογή, οποιοδήποτε μέρος της εφαρμογής ή τα εμπορικά σήματα με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν επιτρέπεται να προσπαθήσετε να εξαγάγετε τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής και επίσης δεν πρέπει να προσπαθήσετε να μεταφράσετε την εφαρμογή σε άλλες γλώσσες ή να κάνετε παραλλαγές παραγώγων. Η ίδια η εφαρμογή, καθώς και όλα τα εμπορικά σήματα, τα πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα βάσης δεδομένων και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με αυτήν, εξακολουθούν να ανήκουν στην ομάδα της εφαρμογής Exodos.

Η ομάδα της Exodos δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι η εφαρμογή είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμη και αποτελεσματική. Για το λόγο αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στην εφαρμογή, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

Η εφαρμογή Exodos αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, προκειμένου να παρέχουμε την υπηρεσία μας. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε το τηλέφωνό σας και την πρόσβαση στην εφαρμογή ασφαλής. Συνεπώς, συνιστούμε να μην κάνετε jailbreak ή root στο τηλέφωνό σας, η οποία είναι η διαδικασία κατάργησης περιορισμών λογισμικού που επιβάλλονται από το επίσημο λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας. Θα μπορούσε να κάνει το τηλέφωνό σας ευάλωτο σε κακόβουλα προγράμματα και ιούς, να θέσει σε κίνδυνο τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του τηλεφώνου σας και θα μπορούσε να σημαίνει ότι η εφαρμογή Exodos δεν θα λειτουργήσει σωστά ή καθόλου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που η ομάδα της εφαρμογής Exodos δεν θα αναλάβει. Ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής απαιτούν από την εφαρμογή να έχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Η σύνδεση μπορεί να είναι Wi-Fi ή να παρέχεται από τον πάροχο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αλλά η ομάδα της εφαρμογής Exodos δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλήρως, εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Wi-Fi και δεν έχετε σας απομένει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή εκτός μιας περιοχής με Wi-Fi, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι όροι της συμφωνίας με τον πάροχο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρεωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για το κόστος των δεδομένων για τη διάρκεια της σύνδεσης κατά την πρόσβαση στην εφαρμογή ή άλλες χρεώσεις τρίτων. Κατά τη χρήση της εφαρμογής, αποδέχεστε την ευθύνη για τυχόν τέτοιες χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων δεδομένων περιαγωγής εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή εκτός της επικράτειάς σας (δηλ. Περιφέρεια ή χώρα) χωρίς να απενεργοποιήσετε την περιαγωγή δεδομένων. Αν δεν είστε ο πληρωτής λογαριασμών για τη συσκευή στην οποία χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, λάβετε υπόψη ότι υποθέτουμε ότι έχετε λάβει άδεια από τον πληρωτή λογαριασμών για τη χρήση της εφαρμογής.

Όσον αφορά την ευθύνη της ομάδας της εφαρμογής Exodos για τη χρήση της εφαρμογής, όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αν και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είναι ενημερωμένη και σωστή ανά πάσα στιγμή, βασιζόμαστε σε τρίτους για να μας παρέχουν πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να την διαθέσουμε σε εσάς. Η ομάδα της εφαρμογής Exodos δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες, άμεσες ή έμμεσες, που έχετε ως αποτέλεσμα του να βασίζεστε εξ ολοκλήρου στην λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Σε κάποιο σημείο, ίσως χρειαστεί να ενημερώσουμε την εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι επί του παρόντος διαθέσιμη σε Android και iOS - οι απαιτήσεις και για τα δύο συστήματα (και για τυχόν πρόσθετα συστήματα που αποφασίζουμε να επεκτείνουμε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής) ενδέχεται να αλλάξουν και θα χρειαστεί να κάνετε λήψη των ενημερώσεων εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Η ομάδα της εφαρμογής Exodos δεν υπόσχεται ότι θα ενημερώνει πάντα την εφαρμογή ώστε να είναι σχετική με εσάς και / ή να συνεργάζεται με την έκδοση iOS / Android που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας. Ωστόσο, υπόσχεστε να δέχεστε πάντοτε ενημερώσεις στην εφαρμογή όταν σας τις προσφέρουμε. Μπορεί επίσης να θέλουμε να σταματήσουμε να παρέχουμε την εφαρμογή και να διακόψουμε τη χρήση της ανά πάσα στιγμή χωρίς να σας ειδοποιήσουμε για τον τερματισμό. Εκτός εάν σας το αναφέρουμε με άλλο τρόπο, σε κάθε τερματισμό, (α) τα δικαιώματα και οι άδειες που χορηγούνται σε εσάς με τους όρους αυτούς θα λήξουν. (β) πρέπει να διακόψετε τη χρήση της εφαρμογής και (εάν χρειάζεται) να τη διαγράψετε από τη συσκευή σας.

Αλλαγές στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις

Μπορεί να ενημερώνουμε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας κατά διαστήματα. Επομένως, συνιστάται να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τους νέους Όρους και Προϋποθέσεις σε αυτή τη σελίδα. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.


Πολιτική Απορρήτου

Η ομάδα του Exodos έφτιαξε το Exodos ως δωρεάν εφαρμογή. Αυτή η ΥΠΗΡΕΣΙΑ παρέχεται από την ομάδα του έξοδος εντελώς δωρεάν και προορίζεται για χρήση αποκλειστικά όπως προσφέρεται.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις πολιτικές συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των Προσωπικών Δεδομένων για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις Υπηρεσίες μας.

Εαν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με την συλλογή και χρήση των δεδομένων που σχετίζονται με την πολιτική απορρήτου. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την παροχή και βελτίωση των Υπηρεσιών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε τα δεδομένα πέρα από τους τρόπους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια σημασία με τους Όρους & Προϋποθέσεις του Exodos εκτός και αν οριστεί διαφορετικά στην παρούσα πολιτική.

Συλλογή και χρήση δεδομένων

Για την βέλτιστη εμπειρία, καθώς χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά των Επαφών, Τηλεφωνικού αριθμού, Ονόματος, Φωτογραφίας προφίλ. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από εμάς ακριβώς όπως ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί υπηρεσίες τρίτων που ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας.

Σύνδεσμοι των πολιτικών απορρήτου τρίτων παρόχων υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή

Δεδομένα καταγραφής

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, σε περίπτωση σφάλματος στην εφαρμογή, συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες (μέσω προϊόντων τρίτων) στο τηλέφωνό σας με την ονομασία Δεδομένα καταγραφής. Αυτά τα δεδομένα καταγραφής ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP του κινητού σας, το όνομα της συσκευής, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η διαμόρφωση της εφαρμογής κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας, η ώρα και η ημερομηνία χρήσης της υπηρεσίας και άλλα στατιστικά στοιχεία .

Πάροχοι υπηρεσιών

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε εταιρίες τρίτων και ιδιώτες για τους εξής λόγους:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους χρήστες αυτής της υπηρεσίας ότι αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο λόγος είναι για να εκτελέσουν τα καθήκοντα που τους ανατίθενται για λογαριασμό μας. Ωστόσο, υποχρεούνται να μην αποκαλύψουν ή να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Ασφάλεια

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας στην παροχή των Προσωπικών σας Πληροφοριών, έτσι προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία της. Αλλά καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης είναι 100% ασφαλής και αξιόπιστη και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια της.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Αυτή η Υπηρεσία ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτων, θα κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σημειώστε ότι αυτές οι εξωτερικές τοποθεσίες δεν λειτουργούν από εμάς. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική Απορρήτου αυτών των ιστότοπων. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτων.

Διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων

Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων και όλων των δεδομένων που σχετίζονται με εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος με αίτημα διαγραφής στην διεύθυνση exodosfb@gmail.com.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Επομένως, συνιστάται να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή υποδείξεις σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή με την Πολιτική Απορρήτου μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.